Tuesday, June 15, 2010

cuti..nak abes da..haha

cuti semester = cuti men tenet = cuti blog n facebook = saving..
21 ariblan jun nie aku kene masuk da..kene jadi pembantu minggu mesra siswa..huhu means, da abes cuti..
dabn rumus untuk dak abes cuti lak..
abes cuti = sedey.. = x ley tgk tb = kene rajin = kene pegang pen = waaaa..
ok, means aku jadi blogger lagi..haha
ok, tke care..tata

Friday, June 11, 2010

result keluar..aku yang sedey..

walaupun rase cam down gler sebab result terok..(waa..aku xdapat 'A' langsung sem nie)..tapi jauh di sudut hati, aku sesangat bersyukur ke hadrat Ilahi kerana aku lulus sume subjek..Alhamdulillah..
cuti pun semakin kurang..sikit hari lagi, akan masuk semester baru..bermakna perjuangan baru.. aku akan belajar subjek baru..kembali dengan azam2 manusia yang 'fresh' seperti taik lembu yang baru jatuh..aku akan sibukkan diri dengan kekelas, buat assignment, study untuk subjek baru..tidak tidur malam..itulah perkara yang sering berulang-ulang setiap kali semester baru menjelma..
aku sering memikirkan mengenai 'latihan industri'..dengan resultku yang hampeh nie..dapatkah aku diterima untuk latihan industri di tempat2 yang bes..waaaa..
hmmm...xkire lah..yang penting, aku ingin bercuti sementara aku masih berpeluang untuk tidur malam..juga untuk menggoyangkan kaki di rumah..


p/s: takziah untuk sahabat kami, engku sazwan (wer bu), yang kembali ke rahmatullah baru-baru ini..semoga rohnya akan tenang di sana..kepada sahabat yang lain, berhati-hati lah ketika dijalan raya..maut tidak datang seperti posmen(iaitu waktu bekerja je)..kita haruslah sentiasa bertaubat k..

kepada sahabatku fariq...http://fariku.blogspot.com/..nice blog dude!!

Tuesday, June 1, 2010

uoh...saat2 sukar..

aku mengalami saat-saat sukar bersama malam..mane tidaknye...jarak kami yang beribu batu..chewah..biarpun xpernah ku kira jaraknya..semalam..aku dan malam teah bertengkar..aduh..aduh..aduh sakitnya..
hmm, seb bek ari nie kami da berbaik..
xmo da gadoh..
sakit nye rase kt hati bile gado..
lg2 ngan org yang kite syg..
......................................
kawan2..sory sebab lama x online..xupdate blog, facebook, bace manga online..
hmm..pendek yang cakap..sume yang berkaitan dengan online dan internet nie...terputus hubungan dari aku..bukan ku xmahu..tapi, belum berjaya misi untuk "mengstreamyx wifi" kan uma aku..
doakan anku berjaya..
result uitm pulak..
kawan aku cakap "maybe 10hb 6 kowt, dengar-dengar je la"..
huhu..
ok la, nex time bebeh..gud luck foe all!!

Followers