Friday, June 11, 2010

result keluar..aku yang sedey..

walaupun rase cam down gler sebab result terok..(waa..aku xdapat 'A' langsung sem nie)..tapi jauh di sudut hati, aku sesangat bersyukur ke hadrat Ilahi kerana aku lulus sume subjek..Alhamdulillah..
cuti pun semakin kurang..sikit hari lagi, akan masuk semester baru..bermakna perjuangan baru.. aku akan belajar subjek baru..kembali dengan azam2 manusia yang 'fresh' seperti taik lembu yang baru jatuh..aku akan sibukkan diri dengan kekelas, buat assignment, study untuk subjek baru..tidak tidur malam..itulah perkara yang sering berulang-ulang setiap kali semester baru menjelma..
aku sering memikirkan mengenai 'latihan industri'..dengan resultku yang hampeh nie..dapatkah aku diterima untuk latihan industri di tempat2 yang bes..waaaa..
hmmm...xkire lah..yang penting, aku ingin bercuti sementara aku masih berpeluang untuk tidur malam..juga untuk menggoyangkan kaki di rumah..


p/s: takziah untuk sahabat kami, engku sazwan (wer bu), yang kembali ke rahmatullah baru-baru ini..semoga rohnya akan tenang di sana..kepada sahabat yang lain, berhati-hati lah ketika dijalan raya..maut tidak datang seperti posmen(iaitu waktu bekerja je)..kita haruslah sentiasa bertaubat k..

kepada sahabatku fariq...http://fariku.blogspot.com/..nice blog dude!!

4 comments:

 1. hmm...jgn la sedih...next sem..cuba lagi.. :)

  jom ke APA KATA HATI pulak,
  BILA RASA KU INI RASA MU

  ReplyDelete
 2. erk. teruskan berusaha nex sem yeh :)

  btw, al-fatihah utk sahabat anda.

  ReplyDelete

Followers