Tuesday, May 4, 2010

aku yang menulis "PEOPLE" itu..

huhu...paper hari nie berjaya gak aku setelkan walaupun agak ter'tido' banyak3 kali kat lam dewan tadi..
ntah pape la aku pikir tyme tido, tibe2 je sedar tengok ade perkataan "people"..huh?
aku yang lam kepelikan sempat agi kowt pikir2 n gelak2 sendirian tyme tuh...chewah..
akhirnya setel gak..
owh..ada lagi 1 paper..mang agak mantok gak paper nih..
semuanya sejarah..hoho..sejarah la..
sejarah perbankan islam..
tapi xpe..ley je kowt sedang-sedang..
owh..aku nak men2 post yang gempak tadi.. punya la banyak idea tme study malam smalam..
pas2..tingat la..leptop aku x available kowt..
hahaha..
len kali ar bro..
be aku study kn?...kn3?
hehe..
macamla aku ley study..=P

2 comments:

  1. terrernye smpai leh tdo..hahah..(^_~)

    ReplyDelete
  2. tu bukan terer la gades..
    tu name nye sengal..
    perkataan yang sesuai bagi orang yang suka tidur di dewan..

    ReplyDelete

Followers