Saturday, July 30, 2011

gambar- gambar sekitar kem jati diri di la hot spring..episode 1

mula-mula, aku ingatkan kem jati diri ini hanyalah seperti kem motivasi biasa yang kita semua selalu tempuhi, ada LDK, ada kawan-kawan bersukaria..memotivasi sesama sendiri..nah ko, kem jati diri nie agak hebat berbanding itu..walaupun kami sekadar tempuhi Level 1..yang ciput aje ekstrem nye..ku uploadkan gambar-gambar untuk tatapan semua..
kami dibahagikan kepada 3 kumpulan..selingan manja daripada petugas-petugas di sana, hari lahir salah seorang peserta..beliau dikehendaki menyuap kek ke mulut semua peserta kem..


sesi LDK, "Pokok: tersurat dan tersirat", dikecualikan pokok kelapa, kami diberi pilihan semua pokok untuk dipilih, menceritakan tentang kegunaan, kelebihan, tersurat dan tersirat..hasil penyampaian yang baik..ada pemenang disitu..
sesi kedua bermula pagi jumaat dimana bertemakan Masakan ala zaman dahulu..dihadiahkan 2 ekor ayam bagi setiap kumpulan..untuk disembelih..dimasak..dan di adili..


kumpulan kami dapat tempat ke 2 dalam sesi masakan, sedap..tetapi kumpulan pertama dapat kelebihan 1 mata berbanding kami..
aku sambung dalam post seterusnya..episode 2..

No comments:

Post a Comment

Followers