Sunday, June 5, 2011

aku baru jer lepas cabut gigi

kesakitannye..hanye Allah yang tahu, dan aku yang rase..adoi..
dah kene cucuk 2 bius, gigi nie pada bahagian geraham, second last bawah belah kiri...kat sebelah tu masjid, sebelah lagi kedai roti canai..adik jalan terus aje, jangan belok-belok..jumpe lah kuburnye tu..adoi..sempat lagi ko..
camnie ha citenye, alkisah tersebutlah kisah sang kancil beramai-ramai mengadap kebawah duli sultan firaunn..
aku nye gigi saket sejak semalam lagi, seb bek gusinye xbengkak..aku tekan sket pon sakit dowh..malam tadi ase nak try tidur dengan sakit gigi..amik ko..
penuh keseksaan..terseksa batinku..zahirku apetah lagi..nak terkencing aje rase..
kucing lalu pon ase nak sepak aje..zolimmm..
lalu pagi nie aku berkeputusan nak pergi ke klinik, aku pon pinjam la moto amilla anak aluwi, bawak moto pegi cucuk duit..bukan cucuk bius lagi lah..
pas cucuk duit..teruslah mencari klinik..alkisah nye terbukalah hati nak ke klinik pergigian mustafa..mustafa nie name dokter tu, dy nie sangatlah mahir bab mencucuk biusnye..lalu dicucuk biusnye pade gusi aku nie ha..cucuk tang sini..cucuk tang sini..dua je bius..dah menggeleber dah ase aku nye bibir mengalahkan angelina jolie..
5 minit pas tu, aku pon dicabutlah giginye..sekejap jer kot..ha xsampai 5 minit..alahai..awat xcakap siang-siang..tapi bab darahnye..wah..aku memang pandai berlakon..
skali mase on da way balik uitm, aku ase dalam mulut nie dah ada darah, so aku pun ludah lah kan...aku behenti moto, ludah darah kat tepi jalan..skali ade kete behenti tanye..bukan kete tanye..tuan dy yang tanye.."adik xpape ke dik?ke nok gi spital?", baik hati rupenye orang dungun nie..aku pun dengan selamber nye menjawab.."ghie-ghie bhawuu chaabutt"!!xsedar yang aku belom boley cakap elok2..orang tu pon terpinga-pinga (orang tganu panggil "pengong")..last skali aku tunjuk aje ler geraham aku kat dier..haha
so kat sini aku nak cerite yang aku sudah selesai cabut gigi..dan mulut aku still lagi ade darah..so aku boleh taip je ler, xleh cakap..hadoiii..

1 comment:

  1. adoi...
    aku paling fobia dengan doktor gigi
    cuak kut
    kesian ko
    xpa
    kejap lagi elok la tu

    Juvana Episod 7

    ReplyDelete

Followers