Sunday, March 25, 2012

MENGANTUK DI PEJABAT? (cuba cara ini)

setiap hari ke pejabat di awal pagi memang meletihkan..lagi-lagi bila awal minggu iaitu ahad dan isnin..ini disebabkan setiap hujung minggu biasanya ramai yanga akan terbungkang di katil sepuas hati..
untuk yang tidak punya cara melepas kan diri dari mengantuk, disini ada sedikit trick bagi mengelakkan diri di tangkap tertidur di meja pejabat..

1 mata palsu

bos akan tabik kat korang kerana langsung tak berkelip dari memandang komputer..

2. tidur dalam tandas
buat-buat sakit perut kemudian tidur kat tandas..memang aku xpernah try skill ni sebab selalunya ada orang keluarkan bunyi kat tandas sebelah..so aku tak pernah berjaya lagi amalkan skill ni..

3. tidur di luar
lazimnya skill ini boleh digunakan sekiranya korang bekerja di pejabat dan punyai shift untuk 'keluar'..contoh cam kerja budak pejabat ke..cam kerja penyiasat ke..mesti bes parking bawah pokok..pastu wat2 cam xsedar masa berlalu..keh3..

oke, banyak lagi skill tidur yang boleh korang amalkan..
cuba try tgk SINI.. mesti korang kagum punye..

No comments:

Post a Comment

Followers