Saturday, October 20, 2012

Kelantan lwn ATM

malam ni aku dan mak same same duk depan TV dengan harapan wakil pantai timur iaitu kelantan menjuarai piala liga malaysia..

dan mak yang 1st time aku tgk duk depan tv layan bola..hahaha proud of u Mak!!(^^,)

tak sia sia sokong kelantan..=)
proud of the red warrior..
kelantan menang 3 berbalas 2 daripada ATM..
- permainan kedua dua pasukan bagus..
 video nie memang fun sangat.."penuhkan stadium..penuhkan stadium.."
"sek kito jange pecoh"..nasihat yang berguna..=)

ATM juga tidak kurang hebatnya, sangat berdebar debar bila bola di kaki Zaquan Adha..sebab beliau pantas dan sering dapat cross ke depan gol..

Sangat sangat teruja tengok Nursyahrul Idlan Talaha.. patut dapat kasut emas..walaupun kecik..nampak pengalaman dan kesungguhan mengkucar kacirkan pertahanan ATM..

p/s: alamatnye ade orang tu bermasam muka lah dengan kite sbb dy sokong ATM..jgn marah 'si gadis'..

No comments:

Post a Comment

Followers