Tuesday, October 23, 2012

Surat dan Makan

khamis baru nie, sampai satu surat ke rumah..
daripada pejabat setiausaha kerajaan terengganu..
surat untuk Asessement lah tu..
padahal dah tengok kat web dia..
cuma, kali nie ada lengkap semua borang, tak perlulah download dan print..
hmm..tarikh nie juga ada kursus kat langkawi..
hehe.. dan aku terpaksa tolak untuk ke langkawi..
tak apa lah, asalkan urusan yang penting kita dahulukan..
nasib baik tak perlu hantar surat 'tunjuk sebab'..hehe
hmm..
aku terfikir..apa aktiviti sewaktu asessement tu yer? agak merungsingkan neh..
tak pe, yang penting aku hadir..insyaallah..
.........................................................................

jumaat baru ni, yaakob ajak kitorang keluar dinner sesame..
aku, abang lan, safwan dan yaakob..
hee..
kitorang dinner kat RFC kuala terengganu..
makanan boleh tahan lah, berbanding sewaktu mula2 bukak dulu..
tapi agak lengang..tak der orang..
mashed potatoes dia ter'baek'..lagi bes dari KFC kot..hehe
banyak yang kitorang bualkan..

daripada perkembangan masing masing..
sehinggalah kes syiah, wahabi..dan lain lain lagi..
memang banyak giler lah, sampai lupe2 pulak..
tengok2 dah pukul 11.15 malam..dan RFC sepatutnya tutup untuk customer pada pukul 11.oo malam..hee
terlebih suda..
anyway..thanx tuk yang blanje dan hantar serta angkut sy dari rumah..
 thanx juga tuk yang ambilkan gambar..
thanx juga tuk yang makan..hee

No comments:

Post a Comment

Followers