Friday, March 19, 2010

eksident..

hurm, maybe nie la hari malang buat aku..
lepas maghrib td aku telah eksident..bertembung dengan sebuah motosikal..waktu tu banyak sangat yang aku fikir..macam mana nk settle tanpa ke balai polis, macam mana nk bayar kerosakan moto perempuan tu, n moto kaawan aku yang aku tunggang nie..
cerita nya macam nie..
aku baru pulang dari isi minyak di petronas..
dalam perjalanan, aku lalu kt satu jalan gelap nie..aku da nampak moto perempuan tu kt depan..tiba-tiba terlanggar lubang pulak, n moto aku(dan moto dy) da eksident pown..
hmm, aku bingung lagi..
dan sakit..pedihnye luka2 nie..
hmm, xpayah tunjuk la gambar k..t ada yang takut lak..
mungkin satu hikmah untuk aku..
untuk kawan aku yang selalu bawak moto laju-laju..
aku bawak perlahan jer, 60 km/j jer time tu..
kne eksident..

kalu aku bawak moto lagi laju..
maybe aku da mati dah kot..
atau digelar pembunuh sebab langgar anak org..
hmm..hikmah untuk aku..dan korg..
alamak..
hmm, sok pagi ada modul..
aku kne pontengkah?

3 comments:

  1. pandu cermar jiwa selamat. majulah sukan untuk negara

    ReplyDelete
  2. jgnla ponteng...hihi..
    ubat le luka2 tu..=]

    ReplyDelete
  3. si aizuddin:thanx bro..cermat kowt..bukan cermar..
    nur : da jumpe lecturer, dy cakap luka sikit je tu..kalu tambah sket lg teruk, baru dy bg cuti..

    ReplyDelete

Followers