Thursday, March 4, 2010

hari pertama: lawatan kelas..

hari nie perjalanan kami sedikit terbantut di permulaan program, mana x nye, bas yang kami naiki yang pada asalnya ada 2 buah, kini tinggal 1 sahaja kerana kerosakan..
kami terpaksa penuhkn bas yang lg satu..
ibaratkn berada dalam tin sardin..dengan cuaca panasnye,dengan pakaian korporat 'bertie' lg, aircond pon perlahan..nie merupakan perjalanan yang paling memberikan 'cabaran' kepada kami..
sesat lagi tuhh..
hampeh tol..
hak3..
tapi, aku boleh nmpak, ketua program, iaitu saudara Ikhwan samgat bersemangat..dy penuh dedikasi dowh..langsung berbeza dari aku..haha..dalam bas, ley kate aku penuh kan aktiviti ngan tidur jer sbnarnye..hehe nk wat cane..smalam sampai kolej Jati lambat sangat sbb naek bas 'kure2'..
malam nie kami dibenarkan beraktiviti bebas..ini memberikan peluang kepada aku n Duan Palapes ntuk jumpa ngan kawan lame kami yang dulu satu course sewaktu kt dungun..
mereka bawa kami makan n kemudiannye mereka bawa kami ke 'i-city'..alaa yang lampu banyak2 tuh..
ish, tempat lepak kowt cnie..
dorang cakap.."nie Korea".."pasnie da xyah g Korea lg da,cnie da ade"..
kitorang lak cakap, "besnye korang belaja kt UiTM Korea, kitorang just blaja di UiTM SURAbaya.."..haha,nk wat cane, UiTM dungun kt Sura Hujung, Surabaya dekat la kowt kn..
k la.. nantok da, sok aku cite alek..chow(^^,)

1 comment:

Followers